TV-DX -es relikviák
Moderátor: ING-SAT
- Kocsis Ferenc
- Site Admin
- Vételi telephely: Fertőd
- Kapcsolat:
- ING-SAT
- Vételi telephely: Budapest X.
- Kapcsolat:
Re: TV-DX -es relikviák
Családom támogatásával tovább nőtt a tv-amatőri "relikviáim" tára egy "F" típusú monoszkópos sörnyitóval, és az "F" típusú, színes monoszkóppal díszített hűtőmágnessel.
Na meg egy "Philips tesztábrás", marcipános tortával, ez azonban méretében erősen megcsappant a családi összejövetel után......
.
Na meg egy "Philips tesztábrás", marcipános tortával, ez azonban méretében erősen megcsappant a családi összejövetel után......
.
Hajdú Mihály dr. https://ing-sat.hu
- Kocsis Ferenc
- Site Admin
- Kapcsolat:
- Kocsis Ferenc
- Site Admin
- Kapcsolat:
- ING-SAT
- Kapcsolat:
A TV-DX-es relikviák körébe egy újabb "különlegességet" kaptam a Leányomtól Karácsonyra, egy SMPTE típusú tesztábra kitűzőt.
- regimotoros
- Vételi telephely: Szolnok
Szia Misi!
Nagyon ötletes ajándék.
Tudom nem minden sarkon lehet ilyent találni, meg nem is sok embernek lehet.
Kívánom, hogy még sok ilyen örömöd legyen az évek során és szaporodjanak a témába vágó ajándékaid.
Üdv.: János
Nagyon ötletes ajándék.
Tudom nem minden sarkon lehet ilyent találni, meg nem is sok embernek lehet.
Kívánom, hogy még sok ilyen örömöd legyen az évek során és szaporodjanak a témába vágó ajándékaid.
Üdv.: János
- Kocsis Ferenc
- Site Admin
- Kapcsolat:
Néhány kazetta, a nem feltétlen a kiváló minőségűek közül (de TV-DX relikvia)...
(Másolatban átemelve a 2020.09.01. (08:48) bejegyzésből...)
(Másolatban átemelve a 2020.09.01. (08:48) bejegyzésből...)
- ING-SAT
- Kapcsolat:
Hogyan is indult el "nálam" a TV-DX relikviák "tudatos" gyűjtése?
2012. június 23.-án Bécsben jártam a Leányommal, s egy késő délutáni sétánk során, egy már bezárt üzlet kirakatában figyeltem fel, és fotóztam le az első (akkor és ott, 15 Eurós) TV-DX relikviámat. Ami elindította a későbbiekben az ilyen "ajándéktárgyak" beszerzését a Lányom részéről, mert látta, hogy ezeknek a holmiknak valóban örülök, így a későbbi években már tudatosan vadászott a neten is az ilyen különlegességek után, a "neves napokra" (pld. születésnapjaimra), s az elmúlt 8 évben számtalan ilyen témájú ajándékot kaptam tőle.
A 2012.06.23.-i fotóm után egy 2014.08.27.-i fotó is készült a PM5544 típusú "monoszkópos" táskáról, ez már a kirakati üvegen "innen", azaz az utcán kiállítva, s így talán a minősége is jobb.
.
2012. június 23.-án Bécsben jártam a Leányommal, s egy késő délutáni sétánk során, egy már bezárt üzlet kirakatában figyeltem fel, és fotóztam le az első (akkor és ott, 15 Eurós) TV-DX relikviámat. Ami elindította a későbbiekben az ilyen "ajándéktárgyak" beszerzését a Lányom részéről, mert látta, hogy ezeknek a holmiknak valóban örülök, így a későbbi években már tudatosan vadászott a neten is az ilyen különlegességek után, a "neves napokra" (pld. születésnapjaimra), s az elmúlt 8 évben számtalan ilyen témájú ajándékot kaptam tőle.
A 2012.06.23.-i fotóm után egy 2014.08.27.-i fotó is készült a PM5544 típusú "monoszkópos" táskáról, ez már a kirakati üvegen "innen", azaz az utcán kiállítva, s így talán a minősége is jobb.
.
- ING-SAT
- Kapcsolat:
Ha jól emlékszem, 2013. április 27.-én látogattam meg Rottenbacher Sándor Barátomat a "gödi sasfészkében", s talán a konyhájukban-étkezőjükben fotóztam a bemutatandó, PM típusú tesztábrás faliórát.