Gratulálok Szabolcs! Gyors voltál a vételi jelezéssel.chucky írta:Két olyan csatorna indult el az SES-6 (40.5W) holdról, melyek nálunk eddig nem fogható holdakról sugároztak.
A két Dominikai Köztársaságból származó csatorna a Teleunión és a Megavisión a korábban már említett 3710L frekvencián található csomagban indult a tegnapi napon....
Napok óta én is a W40,5 fokon tanyázok s már tegnap délelőtt tapasztaltam a SID:12, PIDs:4128/4129 csatorna értékekkel rendelkező Teleunion TV Internacional tv-programjának megjelenését a honduraszi-dominikai programok csomagjában. Míg tegnap délután megjelent a szintén dominikai MegaVison filmcsatorna is a csomagban SID:11, PIDs:255/256 értékekkel. A vételi fotókkal még tegnap délután megküldtem Lyngemarknak is a Lyngsatra (ahol tegnapi dátum jelölésel meg is jelent), de nem volt már időbeni lehetőségem azokról a Fórumunkra szerkesztett állapotú vételi fotókat már felrakni. Mostanában már korábban szoktam "nyugovóra térni", így ma reggel 9-után láttam a remek vételi fotóidat, az újabb beszámolódat a W.40,5 fok újdonságairól. Így utó-közlésként, néhány vételi fotómat én is közreadnék a két új honduraszi tv-programról;
.