Szia Szilárd! Sziasztok!Sszilu írta:Sziasztok!
Nálatok jön Bécsbõl a C-multiplex az 53-as csatornán?
Nálam régóta nincs.
Jó vételt, üdv.: Szilárd
Nálam se jön már régóta,nem tudom miért. Majd Feri talán megtudja mondani.
Moderátor: ING-SAT
Szia Szilárd! Sziasztok!Sszilu írta:Sziasztok!
Nálatok jön Bécsbõl a C-multiplex az 53-as csatornán?
Nálam régóta nincs.
Jó vételt, üdv.: Szilárd
Üdv,DLaci írta:Sziasztok!
Nem tudom,újdonság-e ez az információ,de ma itt Gotthárdon a 29-es ( 538 MHz ) csatornán Graz felõl ( legalábbis az az irány ) sikerült fognom három új adót: WKK, Steiermark1 és egy Soundportal nevût,amin jelenleg nincs mûsor,mellette pedig egy Radio West nevû rádióadást,ami szintén süket.A steiermarkira ki van írva,hogy dvb-t test,a WKK meg nem ad folyamatosan mûsort,csak jelzik,mikor lesz a következõ,ha jól látom két óránként.
A korábbi hírek szerint át akarnak állni a dvb-t2-re az osztrákok.Akkor ezek nem számítanak új adóknak?Vagy majd a rendszeres sugárzás beindításával már az új rendszerben fognak adni ezek is?
Gratula! Még akkor is, ha ez csak "részeredménynek" tartod.Sszilu írta:Sziasztok!
Elsõ ízben fogtam a mai napon, a grazi WKK-muxot, sajnos rövid idõre, és szakadozva jött be, csak a WKK, és a Steiermark 1 mûsort láttam, a Soundportalt és a Radio Westet nem sikerült megfigyelnem.
Fotót a WKK-ról, és a letárolt csatornaadatokról készítettem (ha mûködik a feltöltés, majd feltöltöm) utóbbit már csak jelszintek nélkül.
Üdv.: Szilárd