Németh Józsi írta:Szia!
Nem hardver kommunikációs, hanem Windows erőforrás menedzselési probléma lesz nálad. Nézd át a PC-t...CPU, memória használat, "eszköz" ütközések, stb. Épp a "régi" laptopommal küzdöttem (Core2Duo), mert a Win7 update szolgáltatás mindkét magot 50-50%-ban terhelte...emiatt az SDR használhatatlan volt. Most idő híjján a szolgáltatás menedzselő konzolon letiltottam a windows update szolgáltatást...ha lesz több időm, megkeresem a "bug" okát, vagy újratelepítem a "winfost".Markkomarom írta:Nem tudom,az a baj,ha frekvenciát váltok,akkor kb 10-15 mp múlva hangol át. Közben elhallgat,néha cicceg,mintha nagyon lassú lenne a kommunikáció a két eszköz között....De akkor nem értem,hogy telefonnal miért jó. SDRSharppal használom.
üdv Józsi
Értem. Bár Vistám van,vannak nyűgjei. Update-t letiltottam,mert májusban egy frissítés után K.O. lett a gép,mint a világ valamennyi vistáján Mindegy,úgyis kitelepülök egy magaslatra,oda csak telefonnal tudok kimenni,hát remélem sokminden lesz. De biztos Csak ide-oda forgatni az antennát,főleg,hogy a helyi adó felé,vagy a gerecse 10 kW-hoz fordítva alatta-felette 5 MHz-re nagyon zavar.