Szia!feci01 írta:Elnézésedet kérem rosszul írtam nem figyeltem oda rendesen már ki vetem a lapkákat hogy újból megnézem de leltem egy mentést.
De ez sem teljes a frekvenciák szerintem valami oknál kicsit el vannak tolódva.
Meg a 12130 R valamiért ki maradt pedig tudom hogy azt is letárolta lásd a Synergy TV foto hétvégén visszateszem a lapkát újra megnézem...
A keleti 56,0 fok, "körpoláros" pozícióban, lapkával én is szétnéztem már kedden reggel, s 9,0 dB feletti jelszinttel veszem a 12,130 GHz (R), SR:27500, FEC:3/4 transzponder értékekkel, MPEG-4, DVB-S2 8PSK rendszerben, modulációval sugározott, részben kódolatlan orosz tv-műsor csomagot.
Így sikeresen vettem az e transzponder legújabb programját, a 249/349 PIDs értékű, Synergy TV műsorát, néhány vételi fotómmal szemléltetve;
..
Vettem innen kódolatlanul a 247/347 PIDs értékekkel a Krim 24 műsorát, mely szintén 3 db vételi fotót mutatok be a VHF-I sávos krími TV-DX-ek könnyebb azonosításához is használhatóan;
..
A 180 cm-es antennával vett, körpoláros műsorcsomagból még három, általam eddig még nem vett, kódolatlan orosz tv-program vételét is szemléltetném, egy-egy vételi fotójukkal, ezek;
- PIK TV; PIDs: 241/341.
- Shop 24; 246/346.
- Russian MusicBox HD; 252/352.
..