LuciFerko 2016.06.30. (11:29) írta:
Ahhoz képst ha keletről fúj a szél és szakad, beázok Szóval úgymond a tetőn van jobb helyen? Mert az oldalsó födém megfúrása tényleg problémás lehet. Mondjuk a szembe lévő panelon 2 parabola is fel van oldalra fúrva.ING-SAT írta:Szia!LuciFerko írta:......................
Amúgy a KK két elsőrangú kifogása:
-Megsértem az új szigetelést. (Tudom jól, hogy kényes dolog, ezért ésszel közlekedek fent)
-Ha én felrakom, akkor mindenki más is fel fogja és csúnya lesz. (Kábeltv van mindenkinél)
Amúgy konkrét felszólítást nem kaptam. De ha kapok is, kap egy szép választ Vagy tegyem ki a homlokzatra? Na abból lenne balhé igazán Csak az erkélyem pont rossz felé néz.
Itt a háborgás tárgya...............
Társasházak esetén azt a nem lényegtelen körülményt is figyelembe kell venni, hogy a társasház külső határoló főfalai, valamint a födém, a szigetelésével együtt közös tulajdonban van. A közös tulajdoni épületrészek igénybevételére pedig a társasház közgyűlésének külön engedélyező határozata szükséges, ha nincs erre vonatkozó szabályozás az alapító okiratban az szmsz-ben, vagy esetlegesen a házirendben. Az tény, hogy a panel társasházak tető-födém szigetelése kényes kérdés, könnyen sérül (főleg télen), s a szakszerű javítása is igen bonyolult, ezért horribilis összegbe került.
Üdv.: