ING-SAT írta:A keleti 53,0 fok (Express AM6) műholdpozícióból 12,638 GHz (V), SR:12000, FEC:3/4 transzponder értékekkel
A helyes freki 12676 V
Moderátor: ING-SAT
ING-SAT írta:A keleti 53,0 fok (Express AM6) műholdpozícióból 12,638 GHz (V), SR:12000, FEC:3/4 transzponder értékekkel
Igen, tudom. Ez az adat szerepel a Lyngsaton, de nálam (az én LNB-el) a 12,683 GHz (V) frekvencián tölthető le, ezen az értéken keresi le az OMICOM S2-es PC kártyám is. Ezért írtam az én vételemként, ezt a frekvencia értéket!regimotoros írta:A frekvencia helyesen: 12676 V
A "hulladék" INVACOM-ot.regimotoros írta:Milyen LNB-t használsz?
Az AzBox pedig nem találja, nem tárolható le rajta, de nem találja meg e műholdról az Al-Manar TV, a Syria Satelitte Channel és a Alanwar TV2 programokat sem!regimotoros írta:... Nálam simán letölti az Illu is, meg az Optibox PVR is, meg a D-15 is.....
Sajnos tiszavirág életű volt. Én már sajnos csak hűlt helyét találtam. Kár érte, mert anno még a 68 fokos keleti pozícióból volt vehető Nagravision kódolással. De később átkerült a dél-afrikai nyalábra, azóta Európában nem elérhető ez a tv program.ING-SAT írta:Egy igazi tv-program csemegére-, vételi különlegesség lehetőségére hívnám fel az esetlegesen érdeklődő műholdvadászok figyelmét:
A nyugati 15,0 fok (Telstar 12) műholdpozícióból 11,670 GHz (H), SR:1000, FEC:2/3, PIDs:38/34 transzponder értékekkel, MPEG-4, DVB-S2 8PSK rendszerben, modulációval sugározva a SABC 2 nevű, Dél-afrikai kereskedelmi csatorna műsora vált vehető, kisméretű antennával, kódolatlanul!
Igen érdekesen alakul ennek a Dél-afrikai transzpondernek a "programkínálata", hiszen a korábbi kommentem elküldésekor még a SABC 2 programját adták 24 órás üzemmódban, majd tegnap előtt délután, a SABC 1 programjának kódolatlan sugározására tértek át, majd tegnap óta a SABC News programjának kódolatlan hírátjátszásait adják a megjelölt frekvencián, szakaszos üzemmódban. Azaz, az a megfigyelés erősödik róla, hogy ez egy SABC feed csatornaként (Telemedia MRC) fog üzemelni, "valameddig". Egyébként a frekvencia a mai napon is vehető volt még!chucky írta:Sajnos tiszavirág életű volt. Én már sajnos csak hűlt helyét találtam. Kár érte, mert anno még a 68 fokos keleti pozícióból volt vehető Nagravision kódolással. De később átkerült a dél-afrikai nyalábra, azóta Európában nem elérhető ez a tv program.ING-SAT írta:Egy igazi tv-program csemegére-, vételi különlegesség lehetőségére hívnám fel az esetlegesen érdeklődő műholdvadászok figyelmét:
A nyugati 15,0 fok (Telstar 12) műholdpozícióból 11,670 GHz (H), SR:1000, FEC:2/3, PIDs:38/34 transzponder értékekkel, MPEG-4, DVB-S2 8PSK rendszerben, modulációval sugározva a SABC 2 nevű, Dél-afrikai kereskedelmi csatorna műsora vált vehető, kisméretű antennával, kódolatlanul!
Szabolcs