Csak halál biztosat jelezni.ING-SAT írta:Mi ebből a tanulság?M.Győzi írta:Szia Józsi!
Azt hittem, lesz valami komolyabb, de csak pár másodpercig volt egy kis csíkozás, szóval végülis talán nem is érdemel szót.
Üdv: Győzi
Moderátor: ING-SAT
Csak halál biztosat jelezni.ING-SAT írta:Mi ebből a tanulság?M.Győzi írta:Szia Józsi!
Azt hittem, lesz valami komolyabb, de csak pár másodpercig volt egy kis csíkozás, szóval végülis talán nem is érdemel szót.
Nem ide, hanem a DVBT-Magyarország topikba való kommentel kapcsolatban jelzem infóként (aki esetleg nem tudná), hogy az Antenna Hungária megkezdete a "D" és "E" multiplexek kiépítését is. Ennek keretében május végéig 20 nagyteljesítményű, és 26 kis teljestíményű állomásukon fognak olyan munkálatok végezni, amelyek akár a jelenlegei "A, B, C" multiplexek időszakos, ill. néhány órás, teljes leállíltást is jelentheti majd! Konkrét napi ütemterve van minden adónak a munkálatokra.logovadasz írta: Aki, az ország Dunántúli területén lakik, állítsa a box-ot/tv-t, az UHF46-os csatornára. Feltételezhetően, Kab-hegyről a D-mux kisérleti sugárzás lesz, de nem vagyok 100%-ig biztos ebben. (Július 1.-étől ezen a frekin lesz.) ...........