TV-DX a VHF-I. sávban.
Moderátor: ING-SAT
- Hajnal István
- Vételi telephely: Jászfényszaru
Re: TV-DX a VHF-I. sávban.
Sziasztok!
Lehet, hogy a szír tv kisebb teljesítménnyel ad , de ma itt Jászfényszarun 09h30 kor jelen volt az E3 as csatornán (55,25Mhz).
Épp hiányoltad Józsi őket.
Egy kis videó: http://youtu.be/gSu0QfOvOz4
Üdv Hajnal István
Lehet, hogy a szír tv kisebb teljesítménnyel ad , de ma itt Jászfényszarun 09h30 kor jelen volt az E3 as csatornán (55,25Mhz).
Üdv Hajnal István
Szép napot mindenkinek!
A térerő legyen veletek.
A térerő legyen veletek.
- Németh Józsi
- Vételi telephely: Békés
- Kapcsolat:
Sziasztok!Hajnal István írta:Lehet, hogy a szír tv kisebb teljesítménnyel ad , de ma itt Jászfényszarun 09h30 kor jelen volt az E3 as csatornán (55,25Mhz).
Az E3 vétele már idén is sikerült, de az E2 és E4-et hiányolom...gratulálok a vételhez! A héten nálam a DX szünetel, mert azon "szerencsétlenek" közé tartozom, aki a mostani 35°C-ban a Balatonban lógathatja a lábát miközben hideg sört iszik...még jó, hogy nem fogadtam szót a feleségemnek, aki 2 héttel ezelőtt a hideg miatt vissza akarta mondatni a lefoglalt szállást
üdvözlet a Balaton partjáról, jó DX-et mindenkinek!
Józsi
-
- Vételi telephely: Bácsföldvár (Vajdaság - Szerbia)
Sziasztok!
Ejnye Józsi, a fene a jó dolgodat.
No én most dx-elek helyetted is és 17 óra óta folyamatosan jöttek az oroszok az O2 csatornán; most 19 órára csak az O1 ugrik be néha.
Az O2-n mintha a grúz Mega TV is bejött volna, de nem sikerült jól azonosítani.
Üdv: Győzi
Ejnye Józsi, a fene a jó dolgodat.
No én most dx-elek helyetted is és 17 óra óta folyamatosan jöttek az oroszok az O2 csatornán; most 19 órára csak az O1 ugrik be néha.
Az O2-n mintha a grúz Mega TV is bejött volna, de nem sikerült jól azonosítani.
-
Alig, hogy megírtam a hozzászólást, bejött folyamatosan az O1 csatornán egy kis interferencia, amiből csak egy 1-es látszott ki a jobb felső sarokban. Ez melyik orosz adás lehet, esetleg a Belorusz TV? Sajnos nincs eszközöm, így nem tudom feltölteni a képet.
- Németh Józsi
- Vételi telephely: Békés
- Kapcsolat:
Hogy nézett ki a logó? Legvalószínűbb az orosz "1 tv" vétele.M.Győzi írta:Alig, hogy megírtam a hozzászólást, bejött folyamatosan az O1 csatornán egy kis interferencia, amiből csak egy 1-es látszott ki a jobb felső sarokban. Ez melyik orosz adás lehet, esetleg a Belorusz TV? Sajnos nincs eszközöm, így nem tudom feltölteni a képet.
üdv Józsi
- podapu
- Vételi telephely: Szarvas
Sziasztok.
Hát Orosz adásból jut szinte minden napra, még a maira is! Néha néha mikor legyengül az orosz adás, jelen esetben a Rossia1 akkor egy-két másodpercre be jön a Belorus1. Egy ilyen pillanatot szerettem volna elcsípni ami nem igazán sikerült, életlen lett a kép. Viszont 3 perc elteltével hibátlan képminőségben jött a Rossia1, Oirt1 csatornán.
.
Hát Orosz adásból jut szinte minden napra, még a maira is! Néha néha mikor legyengül az orosz adás, jelen esetben a Rossia1 akkor egy-két másodpercre be jön a Belorus1. Egy ilyen pillanatot szerettem volna elcsípni ami nem igazán sikerült, életlen lett a kép. Viszont 3 perc elteltével hibátlan képminőségben jött a Rossia1, Oirt1 csatornán.
.
Üdv.: podapu
-
Sziasztok!
Igen, ezzel a logóval ellátott adást fogtam be tegnap este!
-
- Vételi telephely: Sátoraljaújhely
Üdv mindenkinek!M.Győzi írta:Sziasztok!
Nekem is ez az 1TV jött be tegnap az R1 csatornán késő délután.
- podapu
- Vételi telephely: Szarvas
Sziasztok.
Tegnap inkább az északi irány volt erősebb a terjedés szempontjából, ma viszont a keleti, dél-keleti irány.
Orosz adások meglepően gyengén vehetők,valamivel jobb a keleti dél-keleti irány. Gyenge minőségben, de értékelhető képet sikerült készíteni a Szír és Jordán adásról a C.3 csatornán.
.
Visszatérve a Szír tv -re 10:00-kor egy percig virág képet sugároztak majd a virág kép jobb felső sarkában megjelent a logó amit vagy Szírnek vagy valami másnak hittünk! Hát egyértelmű hogy szír adásról van szó!
Ez után kezdődött egy beszélgetős műsor és 12 percen keresztül semmilyen azonosítót nem használtak, majd a 12. percben jelent meg újra a jobb felső sarokban az azonosító adás közben.
.
Jelenleg a Jordán tv adása jön igen jó képminőségben.
Tegnap inkább az északi irány volt erősebb a terjedés szempontjából, ma viszont a keleti, dél-keleti irány.
Orosz adások meglepően gyengén vehetők,valamivel jobb a keleti dél-keleti irány. Gyenge minőségben, de értékelhető képet sikerült készíteni a Szír és Jordán adásról a C.3 csatornán.
.
Visszatérve a Szír tv -re 10:00-kor egy percig virág képet sugároztak majd a virág kép jobb felső sarkában megjelent a logó amit vagy Szírnek vagy valami másnak hittünk! Hát egyértelmű hogy szír adásról van szó!
Ez után kezdődött egy beszélgetős műsor és 12 percen keresztül semmilyen azonosítót nem használtak, majd a 12. percben jelent meg újra a jobb felső sarokban az azonosító adás közben.
.
Jelenleg a Jordán tv adása jön igen jó képminőségben.
Üdv.: podapu
-
Szia Gyuri!
Esetleg ma délután vagy estefele ráérsz kicsit? Ha bekapcsolnánk a Skype-ot, meg tudnám mutatni, hogy milyen adások jönnek nálam - mert nem lehet mindet azonosítani. Most főleg az R3 jön folyamatosan.
Esetleg ma délután vagy estefele ráérsz kicsit? Ha bekapcsolnánk a Skype-ot, meg tudnám mutatni, hogy milyen adások jönnek nálam - mert nem lehet mindet azonosítani. Most főleg az R3 jön folyamatosan.