Hírek, események.
Moderátor: ING-SAT
- Kocsis Ferenc
- Site Admin
- Vételi telephely: Fertőd
- Kapcsolat:
Hírek, események.
Ha semmi nem szól közbe, az október 3-án megjelenõ Teleholdban rövid cikk jelenik meg a nagygyimóti klubtalálkozóról.
Üdv: Feri
Üdv: Feri
- Kocsis Ferenc
- Site Admin
- Kapcsolat:
Szevasztok !
Tegnap este a FreeWeb dolgozott a szerveren (párhuzamosan a fiam is javítgatott a Fórum technikai megoldásán), így csak késve észleltem a problémát, hogy az oldal átmenetileg csak az alábbi címen volt elérhetõ:
http://tvdx-klub.fw.hu/
Most már rendben minden, így is megy:
http://www.tvdx-klub.fw.hu/
Más: néha frissítsétek az oldalakat, mert úgy jártok, mint majdnem én (ez Explorer beállítás-függõ probléma). Az index oldalom láttam, új/olvasatlan bejegyzés van (ez a bejelentkezés után piros színû mappa). A mappába belépve nem láttam újabb bejegyzést... Egyfrissítés után viszont mind elõjött..
Tegnap este a FreeWeb dolgozott a szerveren (párhuzamosan a fiam is javítgatott a Fórum technikai megoldásán), így csak késve észleltem a problémát, hogy az oldal átmenetileg csak az alábbi címen volt elérhetõ:
http://tvdx-klub.fw.hu/
Most már rendben minden, így is megy:
http://www.tvdx-klub.fw.hu/
Más: néha frissítsétek az oldalakat, mert úgy jártok, mint majdnem én (ez Explorer beállítás-függõ probléma). Az index oldalom láttam, új/olvasatlan bejegyzés van (ez a bejelentkezés után piros színû mappa). A mappába belépve nem láttam újabb bejegyzést... Egyfrissítés után viszont mind elõjött..
- Kocsis Ferenc
- Site Admin
- Kapcsolat:
Re: Hírek, események.
Nos, a kérdéses cikk megjelent. Sajnos, néhány gondolatot kihúzott a szerkesztõ, így nem juthatott el pl. a köztudatba Imre több "megnyilvánulása" (pl.ajándék pólók)...Kocsis Ferenc írta:Ha semmi nem szól közbe, az október 3-án megjelenõ Teleholdban rövid cikk jelenik meg a nagygyimóti klubtalálkozóról.
- Kocsis Ferenc
- Site Admin
- Kapcsolat:
- Kocsis Ferenc
- Site Admin
- Kapcsolat:
Talán többen is tapasztalhattátok, hogy ma délelõtt nem volt elérhetõ a Fórumunk (Explorer alatt). A hibát a szolgáltató Freeweb felsõ reklámcsíkjának technikai hibája okozta (az összes Freewebes oldal állt, nem csak a miénk). Sajnos, ingyenes szolgáltatónál reklamációnak helye nem lehet.
Megjegyzem: aki Mozilla Firefox -ot használ, ott nem jelentkezett ez a probléma. Ez a szoftver sokkal stabilabb.
Megjegyzem: aki Mozilla Firefox -ot használ, ott nem jelentkezett ez a probléma. Ez a szoftver sokkal stabilabb.
- Kocsis Ferenc
- Site Admin
- Kapcsolat:
- Kocsis Ferenc
- Site Admin
- Kapcsolat:
- Kocsis Ferenc
- Site Admin
- Kapcsolat:
- ING-SAT
- Vételi telephely: Budapest X.
- Kapcsolat:
Sziasztok!Kocsis Ferenc írta:Úgy tûnik, megtelt a képek részére fenntartott tárhely.
Türelmeteket kérem.
Ennek veszélyére próbáltam felhívni, még novemberben mindenki figyelmét.
Javasolom - amennyiben azzel a többiek is egyetértenek - a fórumra felteendõ fotók mérete maximum 70 kB-t legyen. Egyébként ennek 1/3-a kiterjedéssel is tökéletes minõségû, és kellõ méretû fotók lennének elhelyezhetõk.
Oda kell figyelni a szkennelésre, mivel ennek nem kellõ betartása okozhatja az indokolatlan, nagyméretû "végterméket", ami egyáltalán nem biztosíték a minõségre!
Üdv.: ING-SAT
Hajdú Mihály dr. https://ing-sat.hu
- chab7
- Vételi telephely: Kisvárda
- Kapcsolat:
csak egy javaslat, ha esetleg segíti az oldal mûködését:ING-SAT írta:Sziasztok!Kocsis Ferenc írta:Úgy tûnik, megtelt a képek részére fenntartott tárhely.
Türelmeteket kérem.
Ennek veszélyére próbáltam felhívni, még novemberben mindenki figyelmét.
Javasolom - amennyiben azzel a többiek is egyetértenek - a fórumra felteendõ fotók mérete maximum 70 kB-t legyen. Egyébként ennek 1/3-a kiterjedéssel is tökéletes minõségû, és kellõ méretû fotók lennének elhelyezhetõk.
Oda kell figyelni a szkennelésre, mivel ennek nem kellõ betartása okozhatja az indokolatlan, nagyméretû "végterméket", ami egyáltalán nem biztosíték a minõségre!
Üdv.: ING-SAT
képekkel teli hozzászólásokat tehettek fel a sathuntersre is (nincs véges tárhely mert magánszerveren van az oldal) és onnan be lehet linkelni ide, és akkor nem terheli a freeweb-et.