Sziasztok
Bedigitalizáltam a VHS kazettákat, találtam rajtuk a 2003-2008-as közötti időszakból eddig még nem azonosított tv-vételekről is készített felvételeket. Van, köztük csak töredékesen meg maradt felvétel is, mivel a kapkodásban bele lett törölve, netán csak 1-2 mp-nyi/képkockányi lett az adott adásból felvéve. Párat, már évekkel korábban is bemutattam a "Földi TV adások vétele" topikban is.
2003-ból:
UHF34
2004-ből:
CCIR2, logót nem látok rajta.
UHF66, az utolsó képen látható, hogy az RTS3 felirat, a csatorna logó mögött látható. Vagyis a 3 színben pompázó lehet a tv-csatorna logója. Itt sosem vételeztem az RTS1-et, így azt kizárnám.
UHF34, 2014.12.09.-10-e körül készülhetett ez a felvétel, ekkor volt egy több, mint 1 hétig tartó (valamikor 12.05-06.-án kezdődhetett) szuper-tropó, ezekben a napokban a német UHF-sávú tv-adók is időnként vételezhetőek voltak. A bécsi PULS TV-t, kinyomta az éterből egy másik PULS feliratozású tv-adó, de, nem sokkal késsőbb, már a cseh PRIMA is rázavart eme adó vételére.
2005 és 2006:
.............CCIR2..........................OIRT1................................OIRT3................
Az első 4 adó, a CCIR2-es csatin jöttek. Az utolsó, az OIRT3-on.
2007:
Mind, a 2 adó, az UHF sávon, de még feljegyzésem sincs melyik frekin jöttek.
Az első a CCIR2-őn jött. Míg, a másik kettő, szerintem ugyanaz, vagyis a TV MELOS lehet, erre utal az egyik képen a "75000" mellett lévő logócska is. Ez, az UHF59-en jött.
Eme, adás a CCIR2-őn jött.
A teljes videó veszteségmentes AVI-ban itt (122MB!):
http://www74.zippyshare.com/v/LUOsmHy4/file.html Grúz vagy görögre tippelek, próbáljátok meg kihámozni milyen nyelvű adás ez.
És, egy kakukktojás.
(Feltehetően a TVR2 és nem a MOLDOVA1, mivel 2 logó látszik), Az, még a nyáron (aug.) jött, kora reggel, jó sűrű köd volt akkor. Nagy, valószínűséggel ugyanezt vételeztem a 2005-ös évben is. Lásd, fentebb, a 2 sor első képét.
UHF36
Üdvözlettel:
logovadasz