R i a d ó l á n c .
Moderátor: ING-SAT
- podapu
- Vételi telephely: Szarvas
R i a d ó l á n c (SI, AT, SK)
Üdv.: podapu
- podapu
- Vételi telephely: Szarvas
Re: R i a d ó l á n c .
Üdv.: podapu
-
- Vételi telephely: Hatvan
Sziasztok,
Úgy látom podapu fotóján, hogy lesznek itt nyalánkságok!
Én most FM keleti irányt figyelem. Románok/ukránok erősödnek. DAB-on pedig már megjelent Krosno.
Szabolcs
Úgy látom podapu fotóján, hogy lesznek itt nyalánkságok!
Én most FM keleti irányt figyelem. Románok/ukránok erősödnek. DAB-on pedig már megjelent Krosno.
Szabolcs
- NagyTamás
- Vételi telephely: Pápa-Borsosgyőr
Sziasztok!
Újra foghatók a tesztelés alatt álló osztrák DAB+ multiplexek az 5C és 10B csatornákon.5C csat. ID:F123 TII:3102 , 10B csat. ID:F123 TII:2102.
Üdv:Tamás
Újra foghatók a tesztelés alatt álló osztrák DAB+ multiplexek az 5C és 10B csatornákon.5C csat. ID:F123 TII:3102 , 10B csat. ID:F123 TII:2102.
Üdv:Tamás
Nagy Tamás
- Kocsis Ferenc
- Site Admin
- Vételi telephely: Fertőd
- Kapcsolat:
- Sszilu
- Vételi telephely: Öttevény
Sziasztok!
Folyamatosan erősödik dél-nyugat, olasz jeleket is látni a 7D, és 9A csatornablokkon!
Nálam fedett a 12A, 12B, 12C és 12D, ott is lehet olasz adás.
Jó vételt!
Üdv.: Szilárd
Folyamatosan erősödik dél-nyugat, olasz jeleket is látni a 7D, és 9A csatornablokkon!
Nálam fedett a 12A, 12B, 12C és 12D, ott is lehet olasz adás.
Jó vételt!
Horváth Szilárd
- Kocsis Ferenc
- Site Admin
- Kapcsolat:
R i a d ó l á n c (AT) .
Ismét teszt adást sugároz az RTR, ezúttal Semmeringről (Sonnwendstein)...
Az új TII kódok a képeken!
Valamit megint variált az imgbb!!! Remélem, nem megszüntetik az ingyenes képfeltöltést... A múltkorokban nem is lehetett feltölteni...
Az új TII kódok a képeken!
Valamit megint variált az imgbb!!! Remélem, nem megszüntetik az ingyenes képfeltöltést... A múltkorokban nem is lehetett feltölteni...
- Sszilu
- Vételi telephely: Öttevény
Re: R i a d ó l á n c (AT) .
Szia Feri!Kocsis Ferenc írta: ↑2024.04.04. 00:57 Ismét teszt adást sugároz az RTR, ezúttal Semmeringről (Sonnwendstein)...
Innen, Öttevényről túl gyengének tűnik ez Semmeringnek, ráadásul erősen hullámzik is. Éppen emiatt én nem is tudom pontosan behatárolni a pontos irányt, Nem véletlenül St. Pölten, vagy esetleg Bruck/Mur lehet? Persze lehet Semmering, Te közelebb vagy, jobban meg tudod állapítani az irányt.
Mi a véleményed?
Horváth Szilárd
- Kocsis Ferenc
- Site Admin
- Kapcsolat:
Re: R i a d ó l á n c (AT) .
Én nagyon pontosan be tudtam határolni az irányt, és az is igaz, hogy a teljesítmény kisebb, mint Semmeringtől megszokott, de teljesen stabil nálam!Sszilu írta: ↑2024.04.04. 11:40Szia Feri!
Innen, Öttevényről túl gyengének tűnik ez Semmeringnek, ráadásul erősen hullámzik is. Éppen emiatt én nem is tudom pontosan behatárolni a pontos irányt, Nem véletlenül St. Pölten, vagy esetleg Bruck/Mur lehet? Persze lehet Semmering, Te közelebb vagy, jobban meg tudod állapítani az irányt.
Mi a véleményed?
Nálam az irány pontosan 270°, ami Semmering... Wien és Jauerling kizárva! Bruck még talán játszhatna, de onnan nálam gyenge a vétel, így az is esélytelen... Marad: Semmering, ez 100 %-ra vehető...
KÖZBEN most ismét ránéztem: az irány alapján Mruck/Mur is kizárható. Ez Semmering!
Üdv: Feri