Megemlékezés.
Moderátor: ING-SAT
- Kocsis Ferenc
- Site Admin
- Vételi telephely: Fertőd
- Kapcsolat:
Re: Megemlékezés: Bakos Gábor
Éppen nyolc éve hogy elveszítettük a hazai TV-DX "társadalom" egyik oszlopos tagját, a Magyar TV-DX Klub egyik alapítóját, Bakos Gábort! Az évforduló alkalmából rá emlékezünk!
- Kocsis Ferenc
- Site Admin
- Kapcsolat:
Gyászhír..
Kedves Amatőr Társaim, Drága Barátaim!
Szeretném megosztani veletek azt a tragédiát, mely családunkat a mai napon érte. Drága feleségem a mai napon vissza adta lelkét Istennek. Pedig még tavasszal arra inspirált, hogy idén nyár végén rendezzünk egy újabb TV-DX találkozót Fertődön. Sajnos a sors közbeszólt és szűk 3 hónap alatt búcsút kellett vennünk Tőle!
Kérlek benneteket, hogy e bejegyzéshez ne fűzzetek kommenteket, mivel nem erről szól a Fórum, de PÜ -t szívesen veszem.
Feri
Szeretném megosztani veletek azt a tragédiát, mely családunkat a mai napon érte. Drága feleségem a mai napon vissza adta lelkét Istennek. Pedig még tavasszal arra inspirált, hogy idén nyár végén rendezzünk egy újabb TV-DX találkozót Fertődön. Sajnos a sors közbeszólt és szűk 3 hónap alatt búcsút kellett vennünk Tőle!
Kérlek benneteket, hogy e bejegyzéshez ne fűzzetek kommenteket, mivel nem erről szól a Fórum, de PÜ -t szívesen veszem.
Feri
- Kocsis Ferenc
- Site Admin
- Kapcsolat:
Megemlékezés: Mogyoródi Ervin
Ma van négy éve annak, hogy elhunyt Mogyoródi Ervin TV amatőr! Az évforduló alkalmából rá emlékezünk!
- Németh Józsi
- Vételi telephely: Békés
- Kapcsolat:
Megemlékezés: Benkő Balázs
Kedves Hobbitársak, Fórumtársak!
A "netboard" SAT fórumán értesültem róla, hogy Benkő Balázs "benko5009 fórumtásunk" 2021 tavaszán elhunyt.
Nyugodjék békében!
A "netboard" SAT fórumán értesültem róla, hogy Benkő Balázs "benko5009 fórumtásunk" 2021 tavaszán elhunyt.
Nyugodjék békében!
- ING-SAT
- Vételi telephely: Budapest X.
- Kapcsolat:
Re: Megemlékezés.
Megrendülten olvasom a hírt. Még 2021 kora tavaszán váltottunk néhány üzenetet, hogy eljön hozzám, de a Covidra tekintettel halasztottunk. Most már örökre. 2020.05.18.-án küldte utolsó kommentjét a Fórumunkra.
2014. augusztus 30.-i fotókkal búcsúznék tőle, amelyeket a Nagygyimóti TV-DX/FM-DX/SAT-DX Klubtalálkozónk során készítettem.
2014. augusztus 30.-i fotókkal búcsúznék tőle, amelyeket a Nagygyimóti TV-DX/FM-DX/SAT-DX Klubtalálkozónk során készítettem.
Hajdú Mihály dr. https://ing-sat.hu
-
- Vételi telephely: Hatvan
Re: Megemlékezés: Benkő Balázs
Még az FMDX levelező listáról ismertem. Egyszer találkoztam vele az irodájában, IC-ket boltoltunk a Sony tunerbe, hogy a szelektivitáson javítsunk.Németh Józsi írta: ↑2022.01.05. 23:25 Kedves Hobbitársak, Fórumtársak!
Nyugodjék békében!
Béke poraira.
- Kocsis Ferenc
- Site Admin
- Kapcsolat:
- Kocsis Ferenc
- Site Admin
- Kapcsolat:
- Kocsis Ferenc
- Site Admin
- Kapcsolat:
- Kocsis Ferenc
- Site Admin
- Kapcsolat:
Gyászhír: Rottenbacher Zoltán
Ismét szomorú esemény történt klubunk történetében: ma reggel elhunyt Rottenbacher Zoltán, a Magyar TV-DX Klub tagja! Emlékét megőrizzük! Nyugodjék békében!
https://tvdxklub.tripod.com/
https://tvdxklub.tripod.com/