TII codes for R2 MUXSszilu írta: I think, Pohorje Mux R2 is not broadcasting yet.
Beli Križ 0201
Boč 0202
Kuk 0203
Nanos 0204
Plešivec 0205
Pohorje 0206
Skalnica 0207
Tinjan 0208
Trdinov Vrh 0209
Moderátor: ING-SAT
TII codes for R2 MUXSszilu írta: I think, Pohorje Mux R2 is not broadcasting yet.
Szia Tamás!NagyTamás írta:Szervusz Szilárd!
Szép szlovén listát gyűjtöttél.Gratulálok.Nekem is volt vételem a 12B és 10D csatornákon, de TII kód nélkül nem pontos az azonosítás.
A DAB Player progiban hol található a TII kód, vagy más szoftvert használsz a DAB vételre?
Üdv.: Tamás
Szia Szilárd!Sszilu írta:A QtDab 3.6-os verziója írja ki a TII-kódokat. A DAB Player sajnos nem.
Szia Feri!Kocsis Ferenc írta: A hiba:
Vajon mi lehet a gond?
Üdv: Feri
Köszönöm Szilárd!Sszilu írta:Ez a program másik drivert igényel. Az SDRSharp driverére lesz szükség hozzá (Bulk in interface).
Az "eszközkezelő"-ben lehet aztán drivert váltani, aszerint, hogy melyik programot futtatod (Dab Player, vagy QtDab). Én két sticket használok, egyiket ezzel, másikat azzal a driverrel, így nem kell váltogatni azokat. Ha esetleg nem megy az install, szívesen segítek!
Szia Feri, Tamás!Kocsis Ferenc írta:Köszönöm Szilárd!Sszilu írta:Ez a program másik drivert igényel. Az SDRSharp driverére lesz szükség hozzá (Bulk in interface).
Az "eszközkezelő"-ben lehet aztán drivert váltani, aszerint, hogy melyik programot futtatod (Dab Player, vagy QtDab). Én két sticket használok, egyiket ezzel, másikat azzal a driverrel, így nem kell váltogatni azokat. Ha esetleg nem megy az install, szívesen segítek!
Kiválóan működik a program. Sőt az eddig még nem hallott Nyitra is jön... Apropó: Nyitránál nem hoz TII kódot...
Hogy kell értelmezni ezeket?
5D - Wien 1 / Kahlenberg: 2 5
8A - Graz-1 / Schöckl: 7 1
11C - Wien-9 / DC Tower-1: 0 1
10/C - Nitra / Zobor:
12/C - Bratislava / Kamzik: 0 1
Üdv: Feri