Re: Műholdas műsorsugárzás: "C" sávú vételek archívuma
Moderátor: ING-SAT
- zgulyas
- Vételi telephely: Kaposvár
A E38°-ot eddig nem sikerült megtalálnom. Sajnos mindig figyelmetlen voltam és a lapkát nem vettem ki, pedig több frekvencia is stabilan egész nap vehető. Tanulva a figyelmetlenségből levadásztam a holdat és az alábbi fotókat készítettem.
EREDMÉNYES VADÁSZATOT~GULYÁS ZOLTÁN "MONOSZKÓPÉ"
-
- Vételi telephely: Hatvan
Szia Zoli,
Gratulálok a Paksathoz. Meglátásod szerint melyik a legalkalmasabb napszak a holdhoz? Különös tekintettel a H poláros adókra (GNN, Oxigene, Samaa)?
Szabolcs
Gratulálok a Paksathoz. Meglátásod szerint melyik a legalkalmasabb napszak a holdhoz? Különös tekintettel a H poláros adókra (GNN, Oxigene, Samaa)?
Szabolcs
- zgulyas
Szia Szabolcs !
Kb egy hetet voltam a holdon és néztem a frekiket reggel is, este is, és nap közben is. Az általad írt három csatorna ez idő alatt mindig stabilan jöttek, a SAMAA TV különösen erős volt. Ami frekik nem jönnek azok egyáltalán nem jönnek. Persze a jelenlegi kedvezőbb vételi jelszint lehet hogy csak júniusi adottság.
Szia.
Kb egy hetet voltam a holdon és néztem a frekiket reggel is, este is, és nap közben is. Az általad írt három csatorna ez idő alatt mindig stabilan jöttek, a SAMAA TV különösen erős volt. Ami frekik nem jönnek azok egyáltalán nem jönnek. Persze a jelenlegi kedvezőbb vételi jelszint lehet hogy csak júniusi adottság.
Szia.
- zgulyas
Szabolcs !
Segítség még a fotók többségén a logóknál óra is van.
Szia
Segítség még a fotók többségén a logóknál óra is van.
Szia
- zgulyas
A W5°~C-SÁV-ról viszonylag kevés csatorna vehető. Ami érdekes volt, hogy a kínai CNC Tv olyan filmet adott éppen ahol volt szerencsém járni. Így több mindent viszont láttam az élmények közül.
A kínai utam PEKING-LANZHOU-DUNHUANG nagy élmény volt.
A kínai utam PEKING-LANZHOU-DUNHUANG nagy élmény volt.
- zgulyas
A W8°~C-sáv szabadon vehető csatornái egy kivétellel ( ASONGA Tv ) nálam egész nap jól vehetőek. Délelőtt néha egy-két frekvencia bekockásodik, de nem zavaró. Korábban ezeket a fotókat készítettem, és jelenleg is pont a W8°-on vagyok ahol teljesen jó a vétel.
- ING-SAT
- Vételi telephely: Budapest X.
- Kapcsolat:
Szia Zoltán!zgulyas írta:A W8°~C-sáv szabadon vehető csatornái egy kivétellel ( ASONGA Tv ) nálam egész nap jól vehetőek. Délelőtt néha egy-két frekvencia bekockásodik, de nem zavaró. Korábban ezeket a fotókat készítettem, és jelenleg is pont a W8°-on vagyok ahol teljesen jó a vétel................
Gratulálok az igen impozáns W.8,0 fokos vételeidhez. Ezt nem semmi volt így összeszedni, és prezentálni a Fórumra.
Most is tudod venni a zambiai műsorcsomag programjait a 180-asoddal?
Üdv.: Mihály
Hajdú Mihály dr. https://ing-sat.hu
- zgulyas
Szervusz Misi !
Most 9.40 kor minden jön de a Zambiai csomag 0 térerős, nem jön a freki. Tegnap is így volt, egyszer csak megint oda kapcsoltam és 52-es térerővel jött a csomag. Létezhet hogy csak délután kezd a csomag sugározni ? vagy a hold imbolygásából adódik ? a térerő megemelkedése lassabban szokott működni. kifigyelem hogy pontosan mikor és milyen erővel jelenik meg a csomag.
Üdv: Zoli
Most 9.40 kor minden jön de a Zambiai csomag 0 térerős, nem jön a freki. Tegnap is így volt, egyszer csak megint oda kapcsoltam és 52-es térerővel jött a csomag. Létezhet hogy csak délután kezd a csomag sugározni ? vagy a hold imbolygásából adódik ? a térerő megemelkedése lassabban szokott működni. kifigyelem hogy pontosan mikor és milyen erővel jelenik meg a csomag.
Üdv: Zoli
- zgulyas
A E38°~C-sávon én még eddig nem tudtam fogni az alábbi frekvenciát. Valamelyik nap az esti órákba felerősödött a jelszint és egész este stabil vétel volt. Azóta sem láttam.
- zgulyas
A W8°~C-sáv - ról újabb fotókat készítettem. A zambiai csomagból eddig még nem látott csatornákat is sikerült rögzíteni. A 3853R~9665-ös frekvencia ( zambiai csomag ) minden nap 17,30 tól megerősödik és egész este erős jelszinttel vehető.