Re: Műholdas műsorsugárzás: "C" sávú vételek archívuma
Moderátor: ING-SAT
- zgulyas
- Vételi telephely: Kaposvár
EREDMÉNYES VADÁSZATOT~GULYÁS ZOLTÁN "MONOSZKÓPÉ"
- zgulyas
A E49°~C-sáv könnyen fogható de vannak frekvenciák amik egyáltalán nem jönnek. Nem nagy probléma mert azonos adókat sugároznak.
- ING-SAT
- Vételi telephely: Budapest X.
- Kapcsolat:
Szia Zoltán!zgulyas írta:A E49°~C-sáv könnyen fogható de vannak frekvenciák amik egyáltalán nem jönnek. Nem nagy probléma mert azonos adókat sugároznak ........
Gratulálok a közzétett E.49,0 "fokos", orosz fotó galériádhoz! Remek logo vételi fotók, sok türelem kellett hozzá, hogy elcsípd Őket.
Üdv.: Mihály
Hajdú Mihály dr. https://ing-sat.hu
-
- Vételi telephely: Hatvan
Manapság ez már szerencsére nem türelem kérdése. Egy Enigma 2 beltérivel (pl. Zero 4K, Ustym) egy időben 4-6 csatornáról fel lehet venni. Egy két órás felvételben szinte biztos, hogy lesz inzert/logó. Utána már csak ki kell fotózni a felvételekből.ING-SAT írta: Szia Zoltán!
Gratulálok a közzétett E.49,0 "fokos", orosz fotó galériádhoz! Remek logo vételi fotók, sok türelem kellett hozzá, hogy elcsípd Őket.
Üdv.: Mihály
Szabolcs
- zgulyas
Szia Szabolcs !
Én hosszú felvételeket nem csinálok, csak rövideket amikor pl. film vége van, vagy reklám vége, vagy híradó eleje-vége. Álltalába 12 órát,16 órát, 20 órát, éjfélt célzom meg, ekkor nagyobb az esély. Persze bár mikor ellehet csípni fotónak valót. Ami tény hogy egy gyűjteménybe való fotóhoz viszonylag sok idő kell, főleg ha a freki vételhatáros.
Üdv: Zoli
Én hosszú felvételeket nem csinálok, csak rövideket amikor pl. film vége van, vagy reklám vége, vagy híradó eleje-vége. Álltalába 12 órát,16 órát, 20 órát, éjfélt célzom meg, ekkor nagyobb az esély. Persze bár mikor ellehet csípni fotónak valót. Ami tény hogy egy gyűjteménybe való fotóhoz viszonylag sok idő kell, főleg ha a freki vételhatáros.
Üdv: Zoli
- zgulyas
A E60°C-sávos vételeim 2018-ba készültek, ezért a vett frekvenciákról már nem tudok információval szolgálni.
-
- Vételi telephely: Hatvan
Szia Zoli,zgulyas írta:A E60°C-sávos vételeim 2018-ba készültek, ezért a vett frekvenciákról már nem tudok információval szolgálni.
Remek fotók!
Sajnos mára csak a Channels TV maradt kellően erős. A többi freki lock határ alatt van 180-assal. Kár a nagycsomagért.
Szabolcs
- zgulyas
Igazad van Szabolcs, most ránéztem a E60°C-sávra és sajnos csak a CHANNELS tv vehető. Találtam még három jó fotót a LAGOS tv korábbi vételeiből.
- zgulyas
Az E68,5°-rol 2018-ban vett adások fotói. Ezeket a fotókat még akkor csináltam mikor az antenna a műhely tetején volt és rendesen látta a 68,5°-ot, most a kertbe van a tükör és pont előtte van egy tuja aminek a tetejét levágtam, de nem eléggé. Most sajnos csak a négy legerősebb frekvenciát látom.
- ING-SAT
- Vételi telephely: Budapest X.
- Kapcsolat:
Sokat gondolkodtam azon, hogy a következő beszámolómat hová helyezzem el, végül is "ide, döntöttem" el.
A korábbi években elég jól vehető volt 180 cm-es antennával a keleti 68,5 fok (Intelsat 20) műholdpozíció 4,013 GHz (H) transzponderén adott indiai, bengáli (Indiasign szolgáltatói) műsorcsomag, amelyet most MPEG-4, DVB-S2 8PSK rendszerben, modulációval adnak. Hosszú időszak után, mostanában viszonylag gyakrabban tudom venni az Indiasign tv-műsor csomagot, és így annak egyes programjait a 180 cm-es antennámmal.
Figyelemmel arra is, hogy a tv-csomag több programja tekintetében kissé módosult a használt logojuk megjelenítése, így a teljes csomag programjait ismételten bemutatnám, logojuk, inzertjük, 1-2 db. vételi fotójával együtt;
.
....................................News Time Bangla........................................................................................Manoranjan Movies
.
..................................................................................................Rupasi Bangla
.
................................................................................................Bangla Time TV
.
..................................................................................................Aakaash Aath
.
.................................................................................................Dhoom Music
.
.......................................................................................... .........R Plus
.
.................................................................................................R Plus Gold
A korábbi években elég jól vehető volt 180 cm-es antennával a keleti 68,5 fok (Intelsat 20) műholdpozíció 4,013 GHz (H) transzponderén adott indiai, bengáli (Indiasign szolgáltatói) műsorcsomag, amelyet most MPEG-4, DVB-S2 8PSK rendszerben, modulációval adnak. Hosszú időszak után, mostanában viszonylag gyakrabban tudom venni az Indiasign tv-műsor csomagot, és így annak egyes programjait a 180 cm-es antennámmal.
Figyelemmel arra is, hogy a tv-csomag több programja tekintetében kissé módosult a használt logojuk megjelenítése, így a teljes csomag programjait ismételten bemutatnám, logojuk, inzertjük, 1-2 db. vételi fotójával együtt;
.
....................................News Time Bangla........................................................................................Manoranjan Movies
.
..................................................................................................Rupasi Bangla
.
................................................................................................Bangla Time TV
.
..................................................................................................Aakaash Aath
.
.................................................................................................Dhoom Music
.
.......................................................................................... .........R Plus
.
.................................................................................................R Plus Gold
Hajdú Mihály dr. https://ing-sat.hu