Multistream (Stream PLS és T2-MI PLP) rendszerű tv-programok
Moderátor: ING-SAT
-
- Vételi telephely: Hatvan
Re: Multistream (Stream PLS és T2-MI PLP) rendszerű tv-progr
Elindult (egyelőre kódolalanul) az Eutelsat 10A-ról már ismert Startimes Mocambique csomag az Eutelsat 3B (3,1K) holdon is.
Itt két frekvenciára van szedve. Az egyik a 4099L SR:33900 DVB-S2 QPSK MIS 2, T2-MI PLP 0, mely nálam 240cm-es antennával és Ustym 4K Pro beltérivel jól vehető.
Ebből a csomagból hoztam néhány - különlegesebbnek számító - csatornáról vételi fotót. A képarányok eléggé változatosak...
Sorrendben: ST Bollywood, C TV, SIC Noticias, Panda Biggs, ST Sino Drama, StarLife, ST Soul, TV Mana, TLN, TVi 24, ST Kids, ST Novela P, TVi International, TV Sucesso
[/url]
Itt két frekvenciára van szedve. Az egyik a 4099L SR:33900 DVB-S2 QPSK MIS 2, T2-MI PLP 0, mely nálam 240cm-es antennával és Ustym 4K Pro beltérivel jól vehető.
Ebből a csomagból hoztam néhány - különlegesebbnek számító - csatornáról vételi fotót. A képarányok eléggé változatosak...
Sorrendben: ST Bollywood, C TV, SIC Noticias, Panda Biggs, ST Sino Drama, StarLife, ST Soul, TV Mana, TLN, TVi 24, ST Kids, ST Novela P, TVi International, TV Sucesso
[/url]
-
A másik Startimes Mocambique frekvencia az Eutelsat 3B-n a 4064L SR:33900 DVB-S2 QPSK MIS 1, T2-MI PLP1.
Nálam nem vehető egész nap stabilan 240-es antennával, hanem késő délutántól körülbelül hajnali 1-ig nézhető akadásmentesen.
Innen is bemutatnék néhány fotót.
Sorrendben: Startimes Sport Premium, STV, Gloom Channek, TVM, ITV, Startimes Kung Fu, Miramar TV, Startimes Movies Plus, Media Mais TV, Afro Music Channel, Startimes Novela E Plus, Baby TV, Discovery Family
Nálam nem vehető egész nap stabilan 240-es antennával, hanem késő délutántól körülbelül hajnali 1-ig nézhető akadásmentesen.
Innen is bemutatnék néhány fotót.
Sorrendben: Startimes Sport Premium, STV, Gloom Channek, TVM, ITV, Startimes Kung Fu, Miramar TV, Startimes Movies Plus, Media Mais TV, Afro Music Channel, Startimes Novela E Plus, Baby TV, Discovery Family
-
Régóta vadásztam már az Intelsat 33e (60K) holdon lévő nigériai T2-MI csomagra. A kis denys nem kereste le, viszont most az Ustym 4K Pro-val sikerrel jártam. A 4045R SR:16909 DVB-S2 QPSK T2-MI PLP44 értékekkel sugárzó csomagból sajnos csak két kódolatlan program fogható. Az OGTV (Ogun State Televison) és a Wazobia max.
A programokból néhány friss vételi fotót mellékeltem. A sikeres vételhez nálam 2 méter átmérő fölötti antenna szükséges.
.
.
A programokból néhány friss vételi fotót mellékeltem. A sikeres vételhez nálam 2 méter átmérő fölötti antenna szükséges.
.
.
-
Most, hogy a szomszéd megmetszette a barackfáját, még erősebb jelem lett 40,5 Nyugatról és egy eddig nem vett frekvencia is "előjött". A 3887L SR:4190 T2MI PLP 104 frekvencián a korábban itt a fórumon már bemutatott Teleantioqua mellett elindult a Teleantioqua 2 promó adása, melyet az alábbiakban szemléltetek
-
Az SES-6 (40,5W) holdon, az 4111L SR:4286 DVB-S2/8PSK értékekkel sugárzó T2-MI PLP0 minicsomagban elindult a Telepacifico testvércsatornája, az Origen Channel. A vételhez 180cm körüli antenna szükséges.
.
.
- zgulyas
- Vételi telephely: Kaposvár
Re:Multistream (Stream PLS és T2-MI PLP) rendszerű tv-progr
Szia Misi !
Nekem a DENYS H-265, és a VU+ ZÉRO 4K is tudja a T2-MI rendszert és a E49°-on lévő frekiket mégsem olvassa be. Van megoldás ?
Üdv: zgulyas
Nekem a DENYS H-265, és a VU+ ZÉRO 4K is tudja a T2-MI rendszert és a E49°-on lévő frekiket mégsem olvassa be. Van megoldás ?
EREDMÉNYES VADÁSZATOT~GULYÁS ZOLTÁN "MONOSZKÓPÉ"
- ING-SAT
- Vételi telephely: Budapest X.
- Kapcsolat:
Kedves Zoltán!zgulyas írta:Szia Misi !
Üdvözöllek itt a Fórumon is!
Remélem sok, izgalmas vételeidről olvashatunk majd itt is.
Úgy tudom, van Neked is Ustym 4K pro műholdvevőd, azzal sem jönnek nálad az E.49,0 fok C-sávú transzponderei?, egyetlen transzpondere sem?
Üdv.: Mihály
Hajdú Mihály dr. https://ing-sat.hu
- zgulyas
Sajnos nekem csak a korábban írt két beltérim van.
-
Üdv Zoltán,
VU Zero4K-nak sajnos nem megy a T2-MI. Viszont a denys h.265-nek hoznia kellene. Be van kapcsolva a T2MI/Multistream mód a keresésnél?
Szabolcs
VU Zero4K-nak sajnos nem megy a T2-MI. Viszont a denys h.265-nek hoznia kellene. Be van kapcsolva a T2MI/Multistream mód a keresésnél?
Szabolcs
- zgulyas
Szia Szabolcs !
Köszönöm az ötletet, persze be van kapcsolva és más holdakról betölti a T2-MI rendszereket.
Üdv: Zoli
Köszönöm az ötletet, persze be van kapcsolva és más holdakról betölti a T2-MI rendszereket.
Üdv: Zoli