Laczó János írta:Jött a szerb DAB is.11 A (H) Belgrad/Avala,262 km.
DAB
Moderátor: ING-SAT
- podapu
- Vételi telephely: Szarvas
Re: DAB
Sziasztok.
Még tart a tropos időszak. Ma reggel sikerült körbe venni a szomszédos országokat ahol van DAB adás, Szerb, Horvát,Szlovén, Osztrák, Szlovák DAB rádió adásait.
Ami eddig nem jött az utobbi napokban a Besztercebányai Avis Mux 10B (V) és a Towercom Mux 12A, (V)
Még tart a tropos időszak. Ma reggel sikerült körbe venni a szomszédos országokat ahol van DAB adás, Szerb, Horvát,Szlovén, Osztrák, Szlovák DAB rádió adásait.
Ami eddig nem jött az utobbi napokban a Besztercebányai Avis Mux 10B (V) és a Towercom Mux 12A, (V)
Üdv.: podapu
- podapu
Arthur.
Na kanalu 11B dobio sam signal od Beograda do Vršca sa polaritetom H. Ništa ne dolazi iz pravca Novi-Sad-a H niti V. Da li znate da DAB nije počeo negdje drugdje?
Na kanalu 11B dobio sam signal od Beograda do Vršca sa polaritetom H. Ništa ne dolazi iz pravca Novi-Sad-a H niti V. Da li znate da DAB nije počeo negdje drugdje?
- Arthur
- Kapcsolat:
''Vršac'' is not planned for this year,and ''Crveni Čot'' is probably in the phase of modifying the antenna system according to the license.podapu írta:Arthur.
- Sszilu
- Vételi telephely: Öttevény
Sziasztok!
Érdemes figyelni, mert nálam időszakosan fogható a belgrádi, és a linzi DAB is. Jihlavából is lehet tévézni, valamint az FM-adások is erősek.
Üdv.: Szilárd
Érdemes figyelni, mert nálam időszakosan fogható a belgrádi, és a linzi DAB is. Jihlavából is lehet tévézni, valamint az FM-adások is erősek.
Üdv.: Szilárd
Horváth Szilárd
- Arthur
- Kapcsolat:
AUT 5D,8A,11C
HRV 8C,9C
SVN 10D
SRB 11A
https://www.youtube.com/watch?v=t3UM_Mn8uGE
10D,11C,5D,8A,9C
HRV 8C,9C
SVN 10D
SRB 11A
https://www.youtube.com/watch?v=t3UM_Mn8uGE
10D,11C,5D,8A,9C
- podapu
Sziasztok.
Ahogy említettem a földi adások vételénél még mindig erős a tropó. Ma reggelre kiterjedt a Szlovák adásokra is.
Eddig 10 nap kellet hogy körbe fogjam a szomszédos országokat, mareggel elég volt hozzá 5 perc.
Ami majön és még mindig!
5D-DAB+ Austria Bécs
8A-DAB+Ausztria Graz
8C OVI DEMO Horvát
9C Vbem és H polaritásban is.
10B-AVIS Mux Szlovakia
10D-DAB+R1 Szlovénia
11A-ETV Szerbia
11C-City Mux Wien2 Ausztria
11D-AMux Budapest
12A Towercom Szlovakia
12B Towercom Szlovakia
12C Towercom Szlovakia
Jelen pillanatban is nagy térerővel jönnek az adások az összes! A legtávolabbi Graz de az is 20dB körüli értékkel vehető.
Ahogy említettem a földi adások vételénél még mindig erős a tropó. Ma reggelre kiterjedt a Szlovák adásokra is.
Eddig 10 nap kellet hogy körbe fogjam a szomszédos országokat, mareggel elég volt hozzá 5 perc.
Ami majön és még mindig!
5D-DAB+ Austria Bécs
8A-DAB+Ausztria Graz
8C OVI DEMO Horvát
9C Vbem és H polaritásban is.
10B-AVIS Mux Szlovakia
10D-DAB+R1 Szlovénia
11A-ETV Szerbia
11C-City Mux Wien2 Ausztria
11D-AMux Budapest
12A Towercom Szlovakia
12B Towercom Szlovakia
12C Towercom Szlovakia
Jelen pillanatban is nagy térerővel jönnek az adások az összes! A legtávolabbi Graz de az is 20dB körüli értékkel vehető.
- Laczó János
Gyuri,Arthur. Gratulálok a szép vételekhez!
Sajnos én most kimaradtam a jóból!
Tegnap átállitottam az antennát vertikális polarizációra.
Láttam,hogy nagyon feszül a szalagkábel,de azt nem gondoltam,hogy a fekete dobozban az egyik ér elengedi a dipólt.
Jelenleg még a magyar DAB sem jön!
Estére a "hüvösben" majd kijavitom.Holnap lesz az utolsó kiváló tropós nap. Talán majd kárpótol.
A helyreállitás során derült ki,hogy nem a tápvonalakkal van a baj. A stick ment tönkre.
Sajnos én most kimaradtam a jóból!
Tegnap átállitottam az antennát vertikális polarizációra.
Láttam,hogy nagyon feszül a szalagkábel,de azt nem gondoltam,hogy a fekete dobozban az egyik ér elengedi a dipólt.
Jelenleg még a magyar DAB sem jön!
Estére a "hüvösben" majd kijavitom.Holnap lesz az utolsó kiváló tropós nap. Talán majd kárpótol.
A helyreállitás során derült ki,hogy nem a tápvonalakkal van a baj. A stick ment tönkre.
- podapu
Sziasztok.
Szia Jani. Sajnálom hogy tönkre ment a stick. Ma is vehető a DAB rádió Igaz ez is gyengébb mint az elmult napokban és még jelenleg is foghatók de akadozva jönn az adás.
Ausztria : D5 Bécs, 8A graz,
Bosznia: 8C Belje, 9C Ivanščica,
Szerbia: 11A Avala
Szlovákia: 12A Besztervebánya.
Szia Jani. Sajnálom hogy tönkre ment a stick. Ma is vehető a DAB rádió Igaz ez is gyengébb mint az elmult napokban és még jelenleg is foghatók de akadozva jönn az adás.
Ausztria : D5 Bécs, 8A graz,
Bosznia: 8C Belje, 9C Ivanščica,
Szerbia: 11A Avala
Szlovákia: 12A Besztervebánya.