Klubhírek (ZÁROLT TOPIC)
Moderátor: ING-SAT
- Kocsis Ferenc
- Site Admin
- Vételi telephely: Fertőd
- Kapcsolat:
Fiúk !
(Egyenlõre a másik nem még nem képviselteti magát...)
Javaslom, hogy az adatlapokon - ha nincs különösebb oka - a lakóhelyeteket tüntessétek fel. Ennek praktikus okai vannak: nemcsak a földi vételeknél, de a keleti és nyugati széleken lévõ mûholdak vételénél is lehetnek célirányos kérdések.
Üdv: Feri
(Egyenlõre a másik nem még nem képviselteti magát...)
Javaslom, hogy az adatlapokon - ha nincs különösebb oka - a lakóhelyeteket tüntessétek fel. Ennek praktikus okai vannak: nemcsak a földi vételeknél, de a keleti és nyugati széleken lévõ mûholdak vételénél is lehetnek célirányos kérdések.
Üdv: Feri
- Jimmysat
- Vételi telephely: Nagygyimót
SAT-DXKLUB
Szia János! Köszönöm a Hozzám vetett Bizalmadat ,Jövöre Az Ernö tolmácsolta a Problámát hogy miért nem tudtál ekjönni , Semmi Probléma Remállem jobban öszzejön ez eljövetel M Imre Jimmysat
- Kocsis Ferenc
- Site Admin
- Kapcsolat:
- Kocsis Ferenc
- Site Admin
- Kapcsolat:
- M.Karoly
- Vételi telephely: Budapest
Levél
Sziasztok regisztrált DX-esek. Próbálom ezt a fórumot meg ismerni. Gratulálok a Kocsis Ferinek a gyorsaságához, hidd el mindenki örül ennek a web-lapnak. Üdv. M.Karoly-alias/kisdobos/.
- Kocsis Ferenc
- Site Admin
- Kapcsolat:
- Jimmysat
Re: TV-DX AMATÕRÖK
AMIGO írta:A régebbi Satellite és Kábel kiállításokon legtöbbször megjelent TV-DX Amatõrök képeit láthatjátok a fotó gyûjteményembõl. Sajnos nem ismerek mindenkit névrõl ,tõlük ezúton kérek elnézést de tudom, többször is láttam õket a találkozókon.Kérek mindenkit segítsen azok név szerinti azonosításában akik neve itt nem szerepel. Köszönöm . Jó vételt mindenkinek ! Navratil Ernõ / AMIGO /
......Holnap Közlöm a nevét és a pontos cimét Jimmysat
............
- Jimmysat
Re: TV-DX AMATÕRÖK
Jimmysat írta:AMIGO írta:A régebbi Satellite és Kábel kiállításokon legtöbbször megjelent TV-DX Amatõrök képeit láthatjátok a fotó gyûjteményembõl. Sajnos nem ismerek mindenkit névrõl ,tõlük ezúton kérek elnézést de tudom, többször is láttam õket a találkozókon.Kérek mindenkit segítsen azok név szerinti azonosításában akik neve itt nem szerepel. Köszönöm . Jó vételt mindenkinek ! Navratil Ernõ / AMIGO /
......Szentgyörgyi Lászlo
......