Sziasztok
Ezennel bemutatkoznék Kiss József vagyok. QTH-m: Sárszentágota (pontosabban mondva attól délre 3 km-re egy másik faluban, csakhogy hivatalosan ez a falucska a fentebb említett községhez tartozik), antennám egy hagyományos erõsítõs tv-antenna a ház-tetõn (2000. május vége óta van meg, 2 vagy 3 tv van rákötve elosztón keresztül), és egy ugyanilyen a padláson is 2007 nyara óta egy nagyképernyõs tv-n külön). A háztól északra kb 100 m-re egy nagyobb erdõ, kb NY 270 foktól- K 45-60 fokig, 2-3 km-re keletre egy nagyobbacska dombocska, kb. 20-30 m magas, amit egyes térképeken Belátó-hegynek hívnak. Délre sík vidék, 6-8 km-re egy nagyobbacska város, délnyugat-nyugat felé is sík terep. TV-k: Egy JAMA márkájú 51 cm-es színes, régebben használatban volt egy ORION "Mátra" típusnevû fekete-fehér tv is, (bár most is müködõképes), Régebben volt használatban egy DAEWOO (ez is 51 cm-es színes) márkájú tv is (a viilám belecsapott), és egy régi TELEFUNKEN (70 cm-es) nagyképernyõs tv. A horvát tv-adókkal kapcsolatban annyit mondanék, hogy még nem teljesen szûntek meg az analóg adások, bár azt veszem észre hogy egy pár adó teljesítményét levették (legalábbis én így gondolom, ezért foghatók be sokkal nehezebben), mivelhogy mára virradó éjjel befogtam egy pár frekvencián õket.
HRT 1: CCIR 9
HRT 2 UHF 34 és 50 (nagyon gyengén volt vehetõ) és még az UHF 28-as csatornán (itt már nagyobb térerõvel), csakhogy az M1 miatt nehezen jött be, épphogy elnyomta a magyar adást.
RTL TELEVIZIJA: UHF 46 és UHF 25 (több mint valószínû, hogy a vételi viszonyok alapján itt is az RTL TELEVIZIJA zavarta be az M1 adását, lehet hogy még az UHF 21-es és vagy az UHF 51-esen is fogható).
Két kép (mobillal készültek):
...
Üdvözlettel:
logovadasz